2015. ápr 28.

A Magyar Orvosi Kamara, SpringMed és az IntelliMed együttműködése a betegtájékoztatásért - sajnos nem működik

írta: Epaciens
A Magyar Orvosi Kamara, SpringMed és az IntelliMed együttműködése a betegtájékoztatásért - sajnos nem működik

Örvendetes hírt olvastam a Magyar Orvosi Kamara oldalán:

"Az IntelliMed, a Magyar Orvosi Kamara és a SpringMed együttműködésének eredménye az az elektronikus szolgáltatás, mely lehetővé teszi, hogy a Magyar Orvosi Kamara Web-rendszerében elérhetőek, megtekinthetőek legyenek - szakterületenkénti bontásban - professzionálisan szerkesztett betegtájékoztató információk.

A szolgáltatás használatával betegtájékoztató kiadványok tartalmából kaphatnak ízelítőt a Web-rendszerünkbe látogatók: tartalomjegyzék, képek, szöveg, kislexikon, letölthető kiadványok PDF formátumban, stb."

Ha valaki megtalálta az elektronikus szolgáltatást, amely a MOK Web-rendszerében elérhető, akkor kérem, jelezze, mert szeretném közzétenni, hogy elérhető legyen mindenki számára!

A bejegyzés további részében a Springmed Kiadó kiadványairól szól:

"A SpringMed Kiadó 2002-ben kezdte tevékenységét azzal a céllal, hogy minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványokat hozzon létre. Felismertük az igényt, hogy a betegek és hozzátartozóik szeretnének többet tudni a betegségükről, egészségügyi problémáikról, tehát saját sorsukat igyekeznek "jobban kézben tartani".

Ellátogattam a SpringMed Kiadó oldalára, rákattintottam az ingyenesen letölthető kiadványok listájára. Kizárólag homeopátiás oldalakat találtam.

Szólj hozzá

betegtájékoztatás MOK betegedukáció Magyar Orvosi Kamara